Sałatka Z Zielonej Fasoli
Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka musztardy dijon, liście pietruszki, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przynieś duży garnek wody z koszem na parowiec do wrzenia, dodaj zieloną fasolkę i parę przez około 4 minuty.
Toast orzechy włoskie w małej suchej patelni na średnim ogniu, aż staną się pachnące, o 2 protokół, a następnie przenieść je do małej miski do ostygnięcia.
Dodać pietruszkę i cebulę do orzechów włoskich i wymieszać, aby połączyć.
W innej małej misce, ubij razem olej, ocet i musztardę. Wrzucić dressing z fasolką szparagową, top z mieszaniny orzecha włoskiego i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.