Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami i orzechami pekan

Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami i pekanami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 39g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę, chrzan, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko braeburn można śledzić to danie główne z Ciasto Karmelowo-Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym, Sałatka Escarole z jabłkami i orzechami pekan, oraz Sałatka Szpinakowa Z Jabłkami I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut i dobrze spuścić.
Połącz sok z cytryny, chrzan i filety w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut, obracając worek od czasu do czasu.
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do niskiego poziomu i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Utrzymuj temperaturę na poziomie 200 do 22
Ułożyć zrębki na rozgrzanych węglach.
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na nieogrzewanej stronie grilla.
Wlać 2 szklanki wody na patelni. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Wyjąć filety z worka; wyrzucić marynatę.
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Filety umieścić na stojaku grillowym nad patelnią foliową po stronie nieogrzewanej. Zamknij pokrywkę; gotuj 30 minut lub do łatwego płatkowania ryb przy testowaniu widelcem lub do pożądanego stopnia przydatności.
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, olej i chili w proszku, mieszając trzepaczką.
Połącz zielenie, jabłka i cebulę w dużej misce; skropić winegretem. Wrzucić delikatnie do herbu.
Usunąć skórę z filetów; wyrzucić skórę. Filety rozbić na kawałki; podawać na sałatce.