Sałatka z wątróbki drobiowej a la Michele Lamy

Sałatka z wątróbką drobiową a la Michele Lamy jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 2 porcjami. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka musztardy dijon, grzanki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Michele ' s Quiet-time Salad, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Sałatka Z Wątróbką Drobiową.
Instrukcje
Ułóż warzywa sałatkowe na środku dużego talerza lub miski.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni do smażenia lub żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodaj boczek i cebulę, i saute, mieszając często, aż bekon jest chrupiące i cebula jest złoty, o 10 protokół.
Wyjąć do małej miski, za pomocą łyżki szczelinowej pozostawiając jak najwięcej tłuszczu na patelni, Jak to możliwe; odstawić.Podnieść ogień do średniej wysokości, gdy olej się nagrzeje, dodać wątróbki z kurczaka na patelnię; powinny skwierczeć. Smażyć, aż zbrązowieje Na zewnątrz i lekko różowy w środku, o 2-3 minut na stronie.
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę boczku, pomidory, pietruszka, ocet balsamiczny, ocet winny czerwony i Dijon; szybko wrzucić do połączenia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.Wrzuć całą zawartość patelni na przygotowaną zieleninę, skropić sos z patelni. Wierzch z grzankami i podawać na ciepło.Jak to: jak Ładowanie...