Sałatka z wołowiną i brokułami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z wołowiny i brokułów. Ten przepis służy 4. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 24g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, zieloną cebulę pokrojoną po przekątnej, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z wołowiną i brokułami, Sałatka z wołowiną i brokułami, oraz Carpaccio z brokułów z sałatką z łodyg brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1/2 cala wody do patelni wyposażonej w kosz do gotowania na parze.
Włóż brokuły do koszyka. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości, o 4 do 5 protokół.
Aby zrobić dressing, wymieszać ocet, musztardę, chrzan, sól i pieprz w misce. Kontynuuj ubijanie, powoli dodając oliwę z oliwek, aby uzyskać gładką mieszankę.
Umieść brokuły, rostbef, pomidory i zieloną cebulę w misce. Wymieszać dressing i wrzucić, aż równomiernie pokryte. Sałatkę podzielić równomiernie na 4 talerze.