Sałatka z wieprzowiny i dzikiego ryżu
Sałatka z wieprzowiny i dzikiego ryżu jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, marchew, mieszankę ryżu konwertowanego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Balsamiczne medaliony wieprzowe z grillowanymi brzoskwiniami i sałatką z dzikiego ryżu, Wieprzowina mandarynka i dziki ryż, oraz Polędwiczki wieprzowe z dzikim ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprowadzić garnek wody do wrzenia, dodać ryż i gotować do miękkości, 15 do 20 protokół.
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą.
W międzyczasie w misce wrzucić marchewkę z cynamonem, 1 łyżką octu oraz solą i pieprzem do smaku.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i brązowy na całym, 5 protokół.
Dodaj marchew i gotować 2 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika; piecz, aż termometr włożony do rejestrów wieprzowiny 150 stopni F, 8 do 10 minut.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia.
W dużej misce wymieszać jogurt, pekany, czosnek, pozostałą 1 łyżkę octu, 1 łyżkę wody, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Wymieszać z prażoną marchewką i kapiącą patelnią.
Dodać zieleninę, suszoną żurawinę i ryż i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem i podzielić na talerze. Pokroić wieprzowinę i dodać do sałatek.
Zdjęcia Christopher Testani