Sałatka z warzywami może być właśnie przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 77 kalorii . Ten przepis służy 4 osobom. Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwek, parmezanu, grzybów i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i pierwotnej . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskuje łyżkowy wynik 0% , co jest wynikiem możliwym do poprawy. Podobne przepisy obejmują penne i cukinię z pikantnym sosem Shiraz , sałatkę z amarantusa i pieczonych warzyw oraz smażone warzywa bez wołowiny .
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Szklanki świeżych Malin, Podzielone
2
Dodaj sos sałatkowy; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej