Sałatka z warzyw korzeniowych i Feta może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ocet winny, oliwę z oliwek, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, Surowa Sałatka z warzyw korzeniowych od " Joy of Kosher, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czosnek i szczyptę soli umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Dodać ocet i powoli ubić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodaj marchew i buraki, cebula, ogórek, feta, koperek, i mięta. Delikatnie rzucaj.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.