Sałatka Z Tuńczykiem Z Południowego Jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z tuńczyka z Południowego jabłka. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka majonezu, pikle relish, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapka Z Sałatką Z Tuńczyka Południowego, Sałatka z orzechów pekan i jabłek, oraz Sałatka jabłkowo-orzechowa z tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj tuńczyka, oliwę z oliwek, majonez, jabłko, cebulę, rozkoszuj się i koperek razem w misce, aż równomiernie wymieszasz. Doprawić solą i pieprzem. Można podawać od razu, choć smakuje znacznie lepiej po chłodzeniu na noc.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.