Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Tunan i sałatka z białej fasoli spróbować. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 304 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, ząbek czosnku, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka z białej fasoli i tuńczyka, Sałatka Z Tuńczykiem I Białą Fasolą, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka.
Instrukcje
1
Czosnek zmielić i zacieru do pasty ze szczyptą soli za pomocą dużego ciężkiego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Mięso Mielone
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2
Wymieszać pastę czosnkową, sok z cytryny, sól i pieprz w małej misce, a następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa
Sok Z Cytryny
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut.
4
Delikatnie wrzucić fasolę, ogórek, pomidory i pietruszkę z połową dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Pomidor
Pietruszka-nać
Fasola
5
Przenieś do talerza lub miski i ułóż tuńczyka na górze, rozbijając duże kawałki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.