Sałatka z tuńczyka zapiekana z cytrynowo-kaparowym winegretem i fetą Quesadillas

Sałatka z tuńczyka zapiekana z cytrynowo-kaparowym winegretem i fetą Quesadillas to pescatarian danie główne. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 414 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz stek z tuńczyka, pomidory, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z pomidorowo-cytrynowym winegretem, Cytrynowy Kapar Sałatka Z Tuńczykiem Tacos, oraz Sałatka z grillowanych pomidorów i fety z sosem cytrynowo-kaparowym.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 6 składników; wymieszaj trzepaczką. Odstawić.
Aby przygotować quesadillas, odsączyć fasolę przez sito nad miską, rezerwując 1 łyżkę płynu z fasoli, a pozostałą ciecz wyrzucić.
Połącz 1/2 szklanki fasoli, 1 łyżkę reserved liquid i oregano w małej misce i zacieru widelcem.
Rozłóż mieszankę fasoli równomiernie na 2 tortille.
Posypać każdą tortillę 1/4 szklanki sera; top z pozostałych tortillas, i odstawić.
Posypać rybę 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotuj 2 minuty z każdej strony, aż ryba będzie średnio rzadka lub pożądany stopień doneness.
Wyjąć rybę z patelni; grubo posiekać rybę.
Patelnia ciepła pokryta natryskiem do gotowania na średnim ogniu. Gotuj quesadillas przez 4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Wyjąć quesadillas z patelni; pokroić każdy na 8 klinów.
Połączyć vinaigrette, Pozostałe fasola, zielenina, pomidor, i oliwki; wrzucić dobrze. Ułóż 2 filiżanki sałatki na każdym z 4 talerzy; podziel rybę równomiernie między sałatki. Do każdej porcji dodać 4 kliny quesadilla.