Sałatka z tuńczyka z żurawiną

Sałatka z tuńczyka z żurawiną
Sałatka z tuńczyka z żurawiną wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 156 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedrogie danie główne dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, koper, solidnego tuńczyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić tuńczyka w misce i zacieru widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać z majonezem, aby równomiernie pokryć tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
TuńczykTuńczyk
3
Wymieszać z koperkiem i żurawiną, doprawić solą. Ciesz się krakersami lub chlebem do wyboru!
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KrakersyKrakersy
ChlebChleb
KoperKoper
SólSól

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn