Sałatka Z Tuńczyka Z Cytryną Aïoli
Sałatka z tuńczyka z cytryną Aïoli jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 25g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, jabłko granny smith, cytryna aïoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Grillowana Sałatka Tunanowo-pomarańczowa z kandyzowaną cytryną i mieszanymi warzywami z chili Aioli i ziołami Tuile, Tuńczyk Cytrynowy-Aioli Bruschetta, oraz Burgery Z Tuńczykiem Z Cytryną Paprikan Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.