Sałatka Z Tuńczyka Z Bliskiego Wschodu Pitas

Sałatka Z Tuńczyka Z Bliskiego Wschodu Pitas
Przepis bliskowschodnia Sałatka z tuńczykiem Pitas jest gotowa w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Jeśli masz mielony kminek, stały tuńczyk, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Tuńczyka Z Bliskiego Wschodu, Sałatka Z Tuńczyka Z Bliskiego Wschodu, oraz Stek Z Bliskiego Wschodu Pitas.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn