Sałatka Z Tuńczyka Tex-Mex
Sałatka z tuńczyka Tex-Mex to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz oliwki, mielony kminek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Sałatka Makaronowa Tex Mex: Kremowy Południowo-Zachodni Smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć tuńczyka, oliwki, zielona cebula i seler; wrzucić razem.
W średniej misce ubijamy salsę, śmietanę i kminek.
Wlać mieszaninę tuńczyka; lekko wrzucić do wymieszania.
Linia muszle taco z rozdrobnionej sałaty i mieszanki tuńczyka łyżka do muszli.
Skropić dodatkową salsą lub w razie potrzeby polać śmietaną.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.