Sałatka Z Tuńczyka Tempeh Mock
Sałatka z tuńczyka Tempeh Mock jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka selera, majonezu sojowego, tempeh i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makieta Sałatka Z Tuńczyka, Makieta Sałatka Z Tuńczyka, oraz SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM ? MOCK ONE :-).
Instrukcje
Podgrzać bulion do lekkiego wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj tempeh do bulionu,i gotować na wolnym ogniu przez 25 protokół.
Odcedzić i ostudzić do temperatury pokojowej przez 15 minut. Po ostygnięciu, zetrzeć tempeh do dużej miski.
W małej misce, ubić razem sos sojowy, sok z cytryny, czosnek, i płatki wodorostów.
Wlać mieszaninę wodorostów z tartym tempeh i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać w czerwonej cebuli, seler, i ogórki kiszone koperek. Wrzuć do majonezu. Ta sałatka może być podawana natychmiast, ale najlepiej jest schłodzona przez kilka godzin, aby umożliwić mieszanie smaków.