Sałatka z tuńczyka Home On The Range
Home On The Range Tuna Salad to bezglutenowa, peskatariańska i דל פחמימות,zna sałatka. Ten przepis daje 4 porcje po 211 kalorii , 18 g białka i 14 g tłuszczu każda. Za 93 centy za porcję przepis ten pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 25 minut . Mieszanka tuńczyka, soku z cytryny, soli selerowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 57% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Turecka sałatka z kurczakiem z domowym sosem jogurtowym Cacik , Wiejskie śniadanie: jajecznica z tofu i warzywami z domowymi frytkami i Domowe lody kawowe .
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu i zalej je całkowicie zimną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia. Przykryj, zdejmij z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjmij z gorącej wody i ostudź. Obierz i pokrój.
W dużej misce rozdrobnij tuńczyka.
Dodaj ser wiejski, jajka, seler, zieloną cebulę, pietruszkę, przyprawę z pieprzem cytrynowym, sól selerową, sok z cytryny i majonez; dobrze wymieszaj. Schłodź.