Sałatka Z Tuńczyka Bruschetta

Sałatka Z Tuńczyka Bruschetta
Przepis Sałatka z tuńczykiem Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chleb bagietkowy, tuńczyk albacore w wodzie, sos z oliwy z oliwek i octu oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Tuńczyka Bruschetta, Pomidorowa "Bruschetta" z sałatką Tunan i Cannellini, oraz Tuscan Tuna Bruschetta.

Instrukcje

1
W średniej misce, delikatnie złożyć wszystkie składniki z wyjątkiem sałaty i chleba. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Tuż przed podaniem sałatę wymieszać z mieszaniną tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
3
Podawać jako polewa do kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn