Sałatka z tuńczyka, białej fasoli i czerwonej cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj tuńczyka, białej fasoli i czerwonej cebuli. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 34g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z grillowanego tuńczyka z białą fasolą i zwęgloną cebulą, Sałatka z tunanem i białą fasolą, oraz Sałatka Z Tuńczykiem I Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019