Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj specjalną sałatkę z tuńczyka Ann. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz tuńczyka, sól i pieprz, groszek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tuńczyk Fish Special, Lakeside Special: Tunan on Wheat, oraz Becky ' s Quick & Easy Special stove top zapiekanka z tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości. Spłukać w zimnej wodzie i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj tuńczyka, seler, cebula, groch i pimientos; wrzucić delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Mandarynki, Każda
4
Połączyć Bat Miracle, pikle relish, ketchup, musztarda i śmietana; złożyć do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle Relish
Zielone Połówki Winogron
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Miniaturowe Wafle Waniliowe
5
Dodać sól i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed podaniem.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Ten Merlot z 2007 roku prezentuje odważne aromaty dzikich jagód, czerwonych malin przerywane nutami cassis i cejlońskiej czerniherbata. O średniej zawartości, z aksamitnym podniebieniem, zmysłowe smaki tego wina są wspierane przez małe dodatki Malbec,Cabernet Franc i Syrah, które przyczyniają się do drobnoziarnistych, miękkich tanin, szerokiego odczucia w ustach i trwałego wykończenia.