Sałatka z trzech fasoli wymaga około 4 godzin i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 8 g białka i 4 g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 64 centy za porcję. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jeśli masz pod ręką cebulę, posiekaną złotą fasolkę woskową, pokrojoną fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przygotowało 7 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 73%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczonego łososia cytrynowego na ciepłej fasoli maślanej i sałatce z fasolki szparagowej, Sałatka z fasolki szparagowej, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem oraz Dzisiejsza kolacja: fasolka fava, szparagi i sałatka z fasolki szparagowej.
Instrukcje
1
W średniej misce połącz pierwsze 6 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce wymieszaj olej, ocet, musztardę i przyprawę grecką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę fasoli; przykryć i schłodzić przez 4 godziny, od czasu do czasu mieszając.