Sałatka z truskawkami i groszkiem

Sałatka truskawkowo - groszkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, groszek cukrowy, truskawki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Truskawkowa, Snap Pean i mieszana Zielona sałatka, oraz Sałatka truskawkowo-szpinakowa z bazylią, prażonymi pekanami i groszkiem cukrowym {i książką kucharską!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek z wodą do wrzenia i umieść wkład do parownika w garnku.
Umieścić groszek w parowarze, przykryć, i gotować do jasnozielonego, o 30 sekund.
Odcedzić i uruchomić pod zimną wodą, aż groszek ostygnie; odstawić.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet malinowy i musztardę Dijon. Pozostaw SOS octem na kilka minut.
Połącz groszek cukrowy i plastry truskawek w dużej misce.
Wlać sos na mieszaninę grochu, delikatnie podrzucając do połączenia.
Podawać natychmiast lub schłodzić do 1 godziny.