Sałatka Z Topinamburu I Rukoli Z Parmezanem
Sałatka z topinamburu i rukoli z parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 205 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, parmezan, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Lunch Na Rynku: Sałatka Z Topinamburu, oraz Siano Pieczona Sałatka Z Topinamburu I Wędzonej Śmietany.
Instrukcje
Wymieszać sok pomarańczowy, ocet i musztardę w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Połączyć Topinambur, rukola, i parmezan w dużej misce.
Skropić winegretem i wrzucić do płaszcza. Podzielić na 6 talerzy i podawać.