Curry Sałatka Tofu jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 135 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, majonezu, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 35%. Spróbuj Sałatka Z Tofu Curry, Tofu Z Czerwonym Curry, oraz Tofu Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść tofu na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec Tofu w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut, mieszając w połowie czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjmij tofu z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
W małej misce wymieszaj curry, sok z cytryny, majonez, ocet, płatki czerwonej papryki i sos sojowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Połączyć tofu, marchew, papryka, orzeszki ziemne, daktyle, czosnek, i zielona cebula w dużej misce. Wierzch polać sosem i dokładnie wymieszać. Schłodzić przez godzinę przed podaniem.