Sałatka Z Tofu Curry
Curry Sałatka Tofu jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 135 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, majonezu, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 35%. Spróbuj Sałatka Z Tofu Curry, Tofu Z Czerwonym Curry, oraz Tofu Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść tofu na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec Tofu w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut, mieszając w połowie czasu gotowania.
Wyjmij tofu z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia.
W małej misce wymieszaj curry, sok z cytryny, majonez, ocet, płatki czerwonej papryki i sos sojowy. Odstawić.
Połączyć tofu, marchew, papryka, orzeszki ziemne, daktyle, czosnek, i zielona cebula w dużej misce. Wierzch polać sosem i dokładnie wymieszać. Schłodzić przez godzinę przed podaniem.