Sałatka z szynką i Czarnookim groszkiem z szynką pieczoną w pomarańczach

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szynka i sałatka z czarnego groszku z szynką pieczoną w pomarańczach może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę, pietruszkę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 89%. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 2 szklanki wody; dodać groszek i liść laurowy. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Groszek połączeniowy, pomarańczowy-
Pieczona szynka, a następnie 6 składników w misce.
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce. Wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Wlać mieszaninę warzywną; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.