Sałatka z szynki, warzyw ogrodowych i wiosennej mieszanki z serem szwajcarskim

Need a danie główne bezglutenowe? Szynka, warzywa ogrodowe i wiosenna Sałatka z serem szwajcarskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 405 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. 42 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką szparagi dole®, majonez, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Surowa Wiosenna sałatka jarzynowa z kozim serem, Szwajcarska Sałatka Ogrodowa Z Chard, oraz Zimna Wiosenna Sałatka Z Groszku Ogrodowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieszankę sałat, warzywa z torebki, szynkę, ser, szparagi, grzyby i cebulę w dużej misce. Wymieszać z sosem śmietanowym, do smaku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
3 łyżki octu winnego Sherry, 2 łyżeczki musztardy Dijon, 1 ząbek czosnku, mielony, 1 łyżeczka suszonego oregano pokruszonego, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu w małej miseczce. Powoli ubić 1/4 szklanki oleju rzepakowego i 1 łyżkę majonezu, aż do wymieszania. Daje 1/2 szklanki.