Sałatka Z Szynki Szparagowej
Sałatka z szynki szparagowej to bezglutenowe i pierwotne przepis z 5 porcjami. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać szparagi, przykryć i gotować przez 3 minuty.
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
W dużej misce połącz szynkę, ser, grzyby, cebulę i nasiona sezamu.
Skropić opatrunkiem i wrzucić do płaszcza. Łyżka na talerze do serwowania wyłożone sałatą; wierzch z klinami pomidorowymi.