Sałatka z suszonych Fig i sera pleśniowego z winegretem z granatu

Sałatka z suszonych Fig i sera pleśniowego z winegretem z granatu
Suszona Sałatka z Fig i sera pleśniowego z winegretem z granatu może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 296 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz sok z granatów, sól, sałatkę mesclun i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z serem pleśniowym, jabłkami i orzechami z winegretem z granatu, Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym, kandyzowanymi pekanami i winegretem z granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu umieścić figi i sok z granatów; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 10 minut lub aż figi zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Figi wyjąć łyżką szczelinową; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Doprowadzić sok z granatów do wrzenia na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub do syropu i zredukowane do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
4
Przenieść redukcję do miski; ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać miód i kolejne 3 składniki do redukcji granatu; wymieszać trzepaczką. Stopniowo ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
RedukcjaRedukcja
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Aby podawać, podziel zieleninę mesclun na 6 talerzy; każdą sałatkę przełożyć na 3 figi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
7
Skropić równomiernie winegretem i posypać serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
VinaigretteVinaigrette
8
Podawać natychmiast.
9
Uwaga: gotowane figi i winegret można przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn