Sałatka z surowych warzyw może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 18. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką orzeszki ziemne, sól, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Miski Raw Power, Surowe Ciasteczka Z Nasion Konopi, oraz sałatka kachumber lub sałatka kuchumber-indyjska sałatka jarzynowa.
Instrukcje
1
Umieść boczek na dużej głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedź boczek na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym; kruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W dużej misce wymieszaj brokuły, kalafior, seler, groszek i żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Pełnoziarniste
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone