Sałatka z surowych warzyw może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 18. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką orzeszki ziemne, sól, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Miski Raw Power, Surowe Ciasteczka Z Nasion Konopi, oraz sałatka kachumber lub sałatka kuchumber-indyjska sałatka jarzynowa.
Instrukcje
1
Umieść boczek na dużej głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni, 10 do 15 minut.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Sałatkę polać dressingiem; dodać orzechy i boczek i dobrze wymieszać.