Sałatka z soczewicy z burakami i boczkiem

Sałatka z soczewicy z burakami i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z soczewicy z burakami i boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 484 kalorie, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej soczewicy, szczypiorku, belgijskiej endywii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy Z Burakami, Sałatka z soczewicy z burakami i granatem, oraz Sałatka z czerwonej soczewicy z Fetanem i burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekać około dwóch trzecich boczku na kawałki 1/4 cala; odstawić. Zawiń tymianek, liść laurowy,ziarna pieprzu i czosnek w kawałek gazy; zawiń sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Połączyć wiązkę gazę, pozostałe płyty boczek, soczewica i 1/2 łyżeczki soli w średnim rondlu i przykryć zimną wodą o około 2 cali. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będą miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek SlabBoczek Slab
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić, odrzucając wiązkę gazę i boczek; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Tymczasem, gotować posiekany boczek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i po prostu chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Musztardę i ocet ubić w dużej misce. Powoli ubijać oliwę do emulgowania. Buraki wrzucić z około 1 łyżką sosu do małej miseczki; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Dodaj sałatę, endywia, szalotka, pietruszka, szczypiorek i przygotowaną soczewicę i boczek do miski z dressingiem; doprawić 1/4 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu i wrzucić. Każdą porcję doprawić burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
EndiveEndive
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zdjęcia Johnny Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn