Sałatka z soczewicy z burakami i boczkiem

Sałatka z soczewicy z burakami i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z soczewicy z burakami i boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 484 kalorie, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej soczewicy, szczypiorku, belgijskiej endywii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy Z Burakami, Sałatka z soczewicy z burakami i granatem, oraz Sałatka z czerwonej soczewicy z Fetanem i burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekać około dwóch trzecich boczku na kawałki 1/4 cala; odstawić. Zawiń tymianek, liść laurowy,ziarna pieprzu i czosnek w kawałek gazy; zawiń sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Połączyć wiązkę gazę, pozostałe płyty boczek, soczewica i 1/2 łyżeczki soli w średnim rondlu i przykryć zimną wodą o około 2 cali. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będą miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek SlabBoczek Slab
SoczewicaSoczewica
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Odcedzić, odrzucając wiązkę gazę i boczek; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Tymczasem, gotować posiekany boczek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i po prostu chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Musztardę i ocet ubić w dużej misce. Powoli ubijać oliwę do emulgowania. Buraki wrzucić z około 1 łyżką sosu do małej miseczki; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Dodaj sałatę, endywia, szalotka, pietruszka, szczypiorek i przygotowaną soczewicę i boczek do miski z dressingiem; doprawić 1/4 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu i wrzucić. Każdą porcję doprawić burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
EndiveEndive
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zdjęcia Johnny Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn