Sałatka z soczewicy i Mango
Sałatka z soczewicy i Mango to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. 127 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, oliwę z oliwek, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mango Kerabu (Pikantna Słodka Sałatka Z Mango), Surowa Sałatka z kaszy Mango / Zielonego Mango i cebuli, oraz Mango & Bacon Salad w / Mango Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj soczewicę, liść laurowy, sól i ząbki czosnku. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka do ukąszenia, 18 do 25 minut.
Odcedzić soczewicę, wyrzucić czosnek i liść laurowy, a następnie umieścić w misce. Wymieszać czerwoną cebulę, mango, ocet, pomidory, oliwę z oliwek, ocet, bazylia, kolendra, kminek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Sałatkę podawać w temperaturze pokojowej lub na zimno.