Sałatka Z Serem Jabłkowym

Sałatka Z Serem Jabłkowym
Jabłko niebieski ser sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser, bekon z indyka, balsamiczny sos do sałatek winegret i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Ser Pleśniowy Sałatka Jabłkowa, Sałatka jabłkowo-koperkowa z serem pleśniowym, oraz Sałatka z kopru włoskiego, jabłka i sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do miski z balsamicznym winegretem umieść jabłko. Przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Boczek gotować w kuchence mikrofalowej lub na patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić i kruszyć.
4
W salaterce, połączyć ser pleśniowy, pekan, boczek i sałata rzymska, i wrzucić do blend. Gdy będziesz gotowy do podania, wylej jabłka i sos na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn