Sałatka z serem Gorgonzola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Mieszanka awokado, sałata Bostońska, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj do sałatki z rukoli z gruszką, pistacjami i serem Gorgonzola, Zapiekana Sałatka z orzechów włoskich z mandarynkami i serem Gorgonzola, oraz Sałatka stekowa z puree ziemniaczanym, Pesto i serem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ser Gorgonzola, oregano, czosnek, estragon, bazylia, oliwa z oliwek, mleko i ocet w blenderze lub robocie kuchennym. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorgonzola
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużej misce, wrzucić dressing Gorgonzola z sałatą, awokado, i orzechy włoskie.