Sałatka z selera z orzechami włoskimi, daktylami i Pecorino
Sałatka z selera z orzechami włoskimi, daktylami i Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, ser pecorino, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Zielonego Jabłka I Selera Z Młodym Pecorino, Orzechami Włoskimi I M, Sałatka Pszenna Z Orzechami Włoskimi, Daktylami I Selerem, oraz Sałatka z selera z daktylami, migdałami i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż lekko złoty i pachnące.
Ostudzić całkowicie, a następnie grubo posiekać.
W małej misce, połączyć szalotkę z octem sherry.
Ubić w obu olejach i doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce, wrzucić tosty orzechy włoskie, seler, daktyle i pecorino.
Dodać opatrunek i wrzucić.