Sałatka z selera i kopru włoskiego z oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka selera, oliwki kalamatan, oliwki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka z kopru włoskiego i selera, Sałatka z selera i kopru włoskiego –, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego I Selera.
Instrukcje
1
Wymieszać sok z cytryny, ocet i olej. Doprawić solą i pieprzem. W misce wymieszaj seler, koper włoski, cebulę, fetę i obie oliwki. Wymieszać z mieszaniną soku z cytryny. Posiekać liście selera i liście kopru włoskiego; posypać wierzchem.