Sałatka z selera i grzybów z Parmigiano-Reggiano

Sałatka z selera i grzybów z Parmigiano-Reggiano
Sałatka z selera i grzybów z Parmigiano-Reggiano może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 5 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz seler, ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano.

Instrukcje

1
Grzyby i seler połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połączyć olej, 1 łyżka soku i 1/4 łyżeczki soli w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. W razie potrzeby dodać 1 łyżkę soku i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać mieszaninę oleju do mieszaniny grzybów; wrzucić delikatnie. Spróbuj ponownie; jeśli pozostały sok i sól nie zostały jeszcze dodane, w razie potrzeby zamieszaj. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn