Sałatka z selera, grillowanych winogron i grzybów

Sałatka z selera, grillowanych winogron i grzybów
Przepis seler, grillowane winogrona i sałatka z grzybów mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka delikatnych liści selera, oliwy z oliwek, liści pietruszki płaskich liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z selera, grillowanych winogron i grzybów, Sałatka Z Jabłek, Winogron I Selera, oraz Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano.

Instrukcje

1
W małej misce ubić ocet z sokiem z cytryny, nasionami selera, musztardą i połową czosnku. Stopniowo ubijać w 1/4 szklanki oliwy z oliwek i oleju migdałowego, aż do emulgowania. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Nasiona SeleraNasiona Selera
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Olejek MigdałowyOlejek Migdałowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W mini maszynce połączyć pozostały czosnek z pietruszką, liśćmi selera i migdałami i pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać kolejne 1/4 szklanki oliwy z oliwek i puree do masywnej pasty. Pesto doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pieczarki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, obracając raz, do miękkości i rumiane, o 5 protokół. W misce wrzucić winogrona z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na dużym ogniu, aż Skórki zaczną czernieć w plamach, około 3 minut; linia grilla z perforowaną folią, jeśli winogrona spadną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
WinogronaWinogrona
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Przenieść winogrona i grzyby do dużej miski i wrzucić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
WinogronaWinogrona
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ułożyć liście sałaty na półmisku i skropić połową dressingu. Łyżka sałatki z grzybami i winogronami na sałatę. Wrzucić seler z pozostałym sosem, łyżką go na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
WinogronaWinogrona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn