Sałatka z sałaty maślanej z balsamicznym winegretem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę z maślaną sałatą z balsamicznym winegretem. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz boczek, musztarda dijon, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z masłem Sałatowym z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem, Gotowana Sałatka z krewetek i sałaty maślanej z winegretem cytrynowo-pomarańczowym, oraz Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem.
Instrukcje
Pokroić chleb w kostkę 3/4 cala. Na patelni o wymiarach 10 na 15 cali wymieszaj chleb z 3 łyżkami oleju, połową czosnku i serem.
Piec w piekarniku 375, aż chleb będzie złoty, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.
Pokroić boczek w paski o szerokości 1/4 cala. Wymieszać boczek często w 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 6 do 8 protokół. Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
W maszynce lub blenderze wirować pozostały czosnek, ocet balsamiczny, ocet winny i musztardę, a przy włączonym silniku wlać pozostałą 1/2 szklanki oleju.
Sałatę rozerwać na kawałki wielkości kęsa i umieścić w szerokiej misce.
Dodaj grzanki, boczek i sos czosnkowy.
Wymieszać do pokrycia zieleni.
Dodać sól i pieprz do smaku.