Sałatka z sałaty bostońskiej i rzodkiewki
Sałata Bostońska i sałatka z rzodkiewki to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 23 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu sherry, rzodkiewki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z sałaty bostońskiej i rzodkiewki, Sałatka z sałaty bostońskiej z ziołami, oraz Sałatka Bostońska Z Sałatą I Ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia z octem po sherry i musztardą Dijon, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dodać pokrojone rzodkiewki i sałatę Bostońską do miski, dobrze wrzucić i od razu podawać.