Sałatka Z Róg Obfitości

Sałatka Z Róg Obfitości
Sałatka róg obfitości może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 190 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 25 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka oleju roślinnego, jabłka Granny smith, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 48% to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony Róg Obfitości, Kompot Z Róg Obfitości, oraz Lox Cornucopian Przystawka podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść migdały i 1 łyżkę cukru na małej patelni na średnim ogniu, gotuj i mieszaj, aż cukier się roztopi, a migdały brązowieją, uważnie obserwując, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
W dużej salaterce wymieszaj sałatę, zieloną cebulę, jabłko, awokado, suszoną żurawinę, ser pleśniowy i gotowane migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Zielona CebulaZielona Cebula
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MigdałyMigdały
AwokadoAwokado
SałataSałata
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W misce ubić ocet, 2 łyżeczki cukru, sól i pieprz, wymieszać z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Polać sosem sałatkę i delikatnie wrzucić do połączenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn