Sałatka z rzodkiewki i fasoli woskowej z sosem Crème Fraîche
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z rzodkiewki i fasoli woskowej z sosem Crème Fraîche może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, fasolę woskową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Sałatkowy Estragon-Crème Fraîche, Pikantna zupa z rzodkiewki z Crème Fraîche, oraz Sałatka Z Zielonych Warzyw Z Sosem Cytrynowym Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Do sałatki: doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół. W międzyczasie przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą; odstaw na bok.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś zieloną fasolkę do łaźni z lodem i odstaw na bok. Powrót wody do wrzenia, dodać fasolki wosku, i gotować, aż tylko miękkie, o 2 do 4 protokół.
Przenieść żółtą fasolę do kąpieli lodowej i odstawić, aż wszystkie fasole są chłodne, o 4 do 5 protokół.
Usuń fasolę z łaźni z lodem, rozłóż na czystym ręczniku kuchennym lub ręczniku papierowym i osusz je dodatkowymi ręcznikami.
Przełożyć fasolę na duży talerz i rozłożyć rzodkiewki na wierzchu w równej warstwie.
Skropić sosem i posypać migdałami.