Sałatka z rukolą i ogolonym parmezanem
Sałatka z arugulanem i ogolonym parmezanem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dekoracji: parmezan, sól, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli z ogolonym parmezanem, Sałatka z rukoli z ogolonym parmezanem, oraz Ogolona Sałatka Sunchoke z parmezanem i rukolą.
Instrukcje
Czosnek rozgnieść z 1/4 łyżeczki soli.
Ubić razem pastę czosnkową, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, ocet balsamiczny i kolejne 4 składniki. Kontynuować ubijanie i powoli dodawać olej, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Wymieszać z rukolą i udekorować, w razie potrzeby.