Sałatka z rukolą i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z rukolą i miętą. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 52 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście mięty, sól koszerna i pieprz, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z rukoli z sosem miętowym Chia, Sałatka Z Endywii, Kopru Włoskiego I Rukoli Z Granatem I Miętą, oraz Sałatka Z Rukoli Z Marokańską Miętą Brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W moździerzu lub młynku do przypraw grubo zmiel nasiona kopru włoskiego. W małej misce ubić zmielony koper włoski z octem z czerwonego wina i musztardą Dijon; doprawić solą i pieprzem. Stopniowo dodawać oliwę z oliwek, ubijając, aż opatrunek będzie emulgowany. W misce wrzucić sałatę z rukolą i miętą.
Dodać sos i doprawić solą i pieprzem. Dobrze rzucaj i podawaj.