Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym

Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z kremowym sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 14g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz dziecko rukola, orzechy włoskie, olej z orzechów włoskich i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym, oraz Sałatka z rukolą i zieloną fasolą z sosem z oleju orzechowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Umieść orzechy włoskie na obramowanej blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, aż pachnące, o 8 protokół.
Lekko ostudzić. Drobno posiekać i odstawić.
W małej misce ubić ocet, jogurt, musztardę, 1/2 łyżeczki soli i prażone orzechy; doprawić pieprzem.
Dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania. Odstaw sos na bok.
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść ziemniaki na durszlak, aby osuszyć. Odstawić.
Przygotować kąpiel z wodą lodową; odstawić na bok. Powrót patelni wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować do miękkości i jasnozielony, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do łaźni z lodem, aby zatrzymać gotowanie.
Przenieść do deski do krojenia i pokroić na 2-calowe kawałki.
Ułóż rukolę, ziemniaki i fasolkę szparagową na półmisku. Doprawić pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Mżawka opatrunkiem; wrzucić do płaszcza.