Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli
Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 144 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rukoli dziecięcej, ziemniaków fingerling, jogurtu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 162 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym.
Instrukcje
Umieść orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż pachnące, o 8 protokół.
Lekko ostudzić, następnie grubo posiekać i odstawić.Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć ziemniaki na durszlak, aby osuszyć i ostudzić. Odstawić.Przygotować kąpiel z wodą lodową; odstawić na bok. Powrót patelni wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować do miękkości i jasnozielony, o 3 do 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do łaźni z lodem, aby zatrzymać gotowanie.
W małej misce wymieszać ocet, jogurt, musztardę i 1/2 łyżeczki soli; doprawić pieprzem.
Dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania. Odstaw sos na bok.Ułóż rukolę, ziemniaki i fasolkę szparagową na półmisku. Doprawić pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Skropić sosem i posypać prażonymi orzechami włoskimi; wrzucić do herbu.Zobacz więcej: rukola, fasolka szparagowa, Zdjęcie, ziemniaki, Sałatka, Lato
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 115 komentarzy