Sałatka z rukoli z suszonymi owocami i migdałami
Sałatka z rukoli z suszonymi owocami i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 8G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz migdały, rukolę, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Sałatka z rukoli z suszonymi owocami i migdałami, Kalafior "Kuskus" z suszonymi owocami i migdałami, oraz Pieczony kurczak z suszonymi owocami i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób szybki vinaigrette ubijając razem ocet, olej, sól i pieprz (lub wrzucić składniki do małego słoika z pokrywką, przykryć i wstrząsnąć).
Wlać vinaigrette na rukoli i wrzucić do herbu.
Udekoruj prażonymi migdałami i suszoną żurawiną.