Sałatka z rukoli z pieczoną krewetką i pieczoną czerwoną papryką Vinaigrette

Sałatka z rukoli z Podsmażonymi krewetkami i pieczoną czerwoną papryką Vinaigrette to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, ocet balsamiczny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z trzech fasolek z rukolą i papryką, Zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym imbirowym, oraz Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dressingu: Puree czerwona papryka, dodać octy i czosnek.
Dodać sól i pieprz, do smaku, ale należy pamiętać, że rukola jest pieprzny, więc światło na pieprzu.
Dla krewetek: wrzucić krewetki z oliwą z oliwek i mielonego czosnku. Rozgrzać na rozgrzanej patelni, aż się ugotuje. Odstawić.
Umieść rukolę na talerzu, mżawka z odrobiną opatrunku, dodaj krewetki, a top z pecorino romano i parmezanem.
Mżawka z odrobiną opatrunku.