Sałatka z rukoli z fig i marynowanej cebuli

Sałatka z rukoli z fig i marynowanej cebuli
Sałatka z rukoli z fig i marynowanej cebuli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 295 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką belgijską endywię, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka z rukoli z fig i marynowanej cebuli, Sałatka Z Endywii I Rukoli Z Marynowaną Czerwoną Cebulą, oraz Duszony Boczek Z Marynowaną Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej nonstickskillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Dodaj cebulę i 1 minutę do pokrycia olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać ocet i cukier i mieszać, aż cebula zacznie sięczęsto lekko, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
CukierCukier
4
Przeniesienie na blachę do pieczenia lub talerz; rozprowadzić warstwę wsadową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać solą. Przykryć i posiekać co najmniej 8 godzin lub przez noc (cebula będzie różowa). DO przodu: może być wykonany 2 dni. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
1
Ubić czerwone wino, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i cukru w małej misce. Stopniowo ubijaj w obu oils.DO AHEAD: Vinaigrette mogą być wykonane 1 dzień. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do roomtemperatura i rewhisk przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
VinaigretteVinaigrette
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Połącz figi Portand w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia.Zredukuj ciepło do średnio-niskiego i gotujnietylkie figi są pulchne i delikatne, około 30 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenosiszfig do małej miski. Zwiększyć ciepło tomedium-high I gotować syrop Port untilgruczałe i zredukowane do 6 łyżek stołowych, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
FigiFigi
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przelej syrop do innej małej miseczki. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Okładka figi i Portsyrup oddzielnie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
FigiFigi
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Combineendive i marynowana cebula
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
2
Sałatka z winegretem
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
3
Syrop portowy na każdym salad wśród talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
PortPort
4
Zraszamy i serwujemy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn