Sałatka z rukoli z boczkiem i dyni
Sałatka z rukoli z boczkiem i dyni może być tylko przystawką szukasz. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 216 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rukoli, bekonu, popękanego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Quiche z dyni, rukolą i boczkiem, Sałatka z dyni i rukoli, oraz Sałatka z pieczonej dyni, komosy ryżowej i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż niektóre z tłuszczu renderuje na patelni, 2 do 3 protokół.
Dodać grzyby; gotować i mieszać razem, aż grzyby będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszać kostki squasha do mieszanki boczku; kontynuować gotowanie, aż squash jest gorąca i bekon chrupiące, 3 do 5 minut więcej.
Umieść rukolę w misce; top z boczkiem, grzybami i mieszanką squasha.
Sałatkę posypać kozim serem i polać orzeszkami piniowymi.
Posypać popękanym czarnym pieprzem.