Sałatka z rukoli z awokado cytrusowym winegretem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, miętę, świeżo parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli z awokado cytrusowe Vinaigrette, Sałatka z rukoli jeżyn z cytrusowym winegretem, oraz Sałatka z rukoli jeżyn z cytrusowym winegretem.
Instrukcje
1
Umieść awokado, czerwoną cebulę, sok z limonki, sok grejpfrutowy, ocet winny ryżowy, czarny pieprz i sól morską w blenderze i proces do gładkiej, około 30 sekund. Podczas pracy blendera, skropić oliwą z oliwek; dodać miód, kolendrę, miętę i liście bazylii i przetworzyć przez kilka sekund, aby zioła były widoczne jako małe drobinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina